Hvilke porte benytter Adversus?

For at sikre en stabil forbindelse fra dine enheder, er det vigtigt at have de korrekte porte åbne. Dette gælder for både ind- og udgående trafik.

Port (TCP): 8089
Port range (UDP): 1025-65536

Ovenstående porte skal som et minimum åbnes til nedenstående IP-adresser eller hosts.

• 46.30.124.62 (pbx1.adversus-server.dk)
  • 46.30.124.63 (pbx2.adversus-server.dk)
  • 46.30.124.77 (pbx3.adversus-server.dk)
  • 46.30.124.78 (pbx4.adversus-server.dk)
  • 46.30.124.100 (pbx5.adversus-server.dk)

NAT'ed IP-adresser
Sidder du bag en NAT'ed IP-adresse, skal du kontakte Adversus. Så kan vi nemlig aktivere STUN-protokollen på din konto, som i de fleste tilfælde kan afhjælpe ingen lyd eller langsom forbindelse mellem vores PBX og din enhed.

Vi anbefaler som udgangspunkt ikke, at sidde bag en NAT'ed IP-adresse.
Du kan kontakte din internetudbyder, for at få en offentlig IP-adresse.