Hvordan bruger man bookingoversigten?

I bookingoversigten ligger alle de møder, der er booket ind i en kalender. Det kræver derfor kalenderintegration, inden du kan bruge bookingoversigten.

1. Gå til "Bookingoversigt" i menuen i venstre side.

2. Først vælger du hvilke bookingdata, du ønsker. Dette er data som eksempelvis "møde start", "mødestatus" og "konsulent":

3. Vælg herefter emnestamdata. Det er data som f.eks. navn, telefon:

4. Nu viser oversigten alle møder, der ligger. Hvis du ønsker at specificere, hvilke møder du vil at se, kan du tilføje filtre. Det kan være, du vil finde alle, der er booket i et specifikt interval:

Eller af en bestemt bruger:

Eller til en bestemt konsulent:

Eller på en bestemt kampagne:

Du kan lægge flere filtre på, så alle ovenstående eksempler kan samles, hvormed din søgning bliver endnu mere specifik.

5. Hvis du ønsker at gemme din visning, kan du vælge "Gem visning":

6. Giv din visning et ønsket navn og vælg "Gem visning":

7. Nu vil din gemte visning ligge under "Dine visninger" i venstre side: