Hvordan fungerer matchværdier?

Det kan som agent være svært, at holde styr på, hvilke mødekonsulenter der kører i hvilke områder — og hvilke segmenter, der hører til bestemte konsulenter. For at adressere denne udfordring kan mødekonsulenter tildeles matchværdier, der afgør, om de kan bookes til et givent emne.

For at benytte denne mulighed, skal du gøre følgende;

1. Gå til "Indstillinger" efterfulgt af "Brugere" i menuen i venstre side.
2. Efterfølgende vælger du "Mødekonsulenter (eksterne)" efterfulgt af rediger på blyanten til højre for den mødekonsulent det skal indstilles på:

3. Under "Matchværdier" vælger du felt samt værdier, der skal matces:

I dette eksempel vil vi matche på feltet postnummer. Denne konsulent vil kun dukke frem, såfremt emnet man vil booke til har postnummer i enten 6000 eller 7000.

4. Efterfølgende vælger du "Gem bruger":

5. Nu skal du på kampagnen indstille, at mødekonsulenter bliver fundet på baggrund af matchværdier. Det gør du ved at vælge "Indstillinger" efterfulgt af "Kampagner" i menuen i venstre side.

6. Efterfølgende vælger du rediger på den lille blyant, ud fra den kampagne det drejer sig om:

7. Efterfølgende vælger du "Mødebooking":

8. Nu skal du vælge at "Vis mødekonsulenter" kommer "Baseret på matchværdier":

9. Nu skal du gemme kampagnen, så er det opsat.