Hvordan indstiller jeg en kampagne til inbound?

Du har i Adversus mulighed for at indstille en kampagne til at kunne modtage indgående opkald. Så hvis en kunde ringer tilbage, så vil opkaldet komme ind til Adversus.

For at indstille det, skal du gøre følgende:

1.1 Gå til "Indstillinger", "Kampagner" og rediger den kampagne, du ønsker at indstille til inbound på den lille blyant til højre for:

1.2. Vælg "Inbound"

1.3. Vælg mellem følgende indstillinger:

1.3.1 Nummer for indgående opkald samt "Udgående nr." skal være ens. Det vil være det nummer, som emnet skal ringe tilbage til, for at det ryger ind på kampagnen i Adversus. Som standard kan du udelukkende vælge Adversus numre. Hvis du har brug for et nyt nummer, så skal du vælge "Bestil nyt nummer" på den grå knap.

1.3.2 Standard emnepulje:
Som standard søger Adversus det nummer op, der bliver ringet tilbage fra. Hvis Adversus ikke kan finde nummeret, så skal emnet oprettes manuelt. Her vælger du, hvilken pulje det skal oprettes i.

1.3.3 Nummer for viderestilling:
Hvis der ikke sidder en phoner på kampagnen og ringer, så kan man viderestille indgående opkald til et andet nummer, som kan vælges her.

1.3.4 Max ventetid:
Her kan der indstilles hvor mange sekunder en kunde må være i kø, inden de bliver viderestillet til "Nummer for viderestilling".

1.3.5 Optag samtaler:
Hvis du ønsker at optage samtaler så kan det indstilles her. Følgende indstillinger kan vælges
- Altid
- Aldrig
- Ved tilladelse optag fra start - Her skal phonerne manuelt gå ind og vælge, om samtalen skal optages, når de sidder og snakker med kunden. Her vil det være med fra start.
- Ved tilladelse start slukket - Her skal phonerne manuelt gå ind og vælge, om samtalen skal optages, når de sidder og snakker med kunden. Her vil det være med fra de starter med at optage.

1.3.6 Optagelser gemmes i:
Her kan du indstille hvor længe optagelserne skal gemmes.

1.3.7 Mix af samtale:
Hvis du ikke ønsker at optage kunden, men kun agenten, så kan det indstilles her.

1.3.8 Upload velkomstbeskeder:
Hvis du ønsker at give en velkomstbesked, når et emne ringer tilbage, så kan det vælges her. Det kan vælges både som ventemusik indtil en phoner på kampagnen er klar til at snakke, men også hvis der ikke sidder en phoner aktiv på kampagnen.

1.4. Når ovenstående indstillinger er valgt, skal du i bunden af siden vælge "Gem indstillinger".

1.5. Dialervinduet vil nu have ændret sig og se ud som følgende:

Hvis der kommer et indgående opkald, så vil "Indgående opkaldskø" ændrer sig fra 0 til 1. Emnet vil blive tildelt til den første phoner, der sidder klar på kampagnen.

1.6. Hvis et emne ringer tilbage, så søger Adversus det frem. Phoneren kan tage telefonen ved at klikke på den grønne knap. Her kan phoneren identificere, hvem de snakker med. Herefter kan man vælge, om det er et eksisterende lead eller et nyt lead:

I ovenstående eksempel har vi først ringet til nummeret 40179218. Dette nummer ringer tilbage, hvor Adversus søger nummeret frem. Phoneren kan her vælge, om det er Kristian Kirketerp, der ringer tilbage, eller om det er et nyt lead.
Efterfølgende vil dialeren fungere på samme måde som altid.

Ud fra ovenstående vil du på den givne kampagne kunne modtage indgående opkald. Det er muligt at indstille hvilke phonere, der kan modtage indgående opkald. Derudover er det muligt at se, hvilke indgående opkald der er foretaget.

2.1 Gå til "Indstillinger" i menuen i venstre side efterfulgt af "Inbound indstillinger".

2.2 Her vil du kunne se dine indgående opkald, samt hvilken status de har fået.

2.3 Hvis du ønsker at indstille hvilke phonere, der kan modtage indgående opkald samt på hvilke kampagner, så skal du gå til "Agenter":

2.4 Her vil du her kunne vælge hvilke phonere, der kan modtage indgående opkald på hvilke kampagner. Eksempelvis kan brugeren Jonas Hejlskov Møller modtage indgående opkald på både "Jonas inbound" samt "Andreas inbound" kampagnen:

Du skal være opmærksom på, at inbound opkald går på tværs af kampagner.