Hvordan indstiller jeg dialeren til at optage samtaler?

NOTE: Dette gælder kun hvis du ikke har inbound, hvis du har inbound, så indstilles dette under "Inbound" i kampagneindstillingerne,

For at indstille, hvordan du ønsker at optage samtaler, skal du gøre følgende:

1. Gå til "Indstillinger" efterfulgt af "Kampagner" i menuen i venstre side.

2. Vælg rediger på den lille blyant til højre ud for den kampagne, du ønsker at indstille på:

3. Vælg "Optagelser" hvorefter du kan indstille optagelse:

Følgende muligheder er der:
  • Altid
  • Aldrig
  • Ved tilladelse optag fra start - Her skal phonerne manuelt gå ind og vælge, om samtalen skal optages, når de sidder og snakker med kunden. Her vil det være med fra start.
  • Ved tilladelse start slukket - Her skal phonerne manuelt gå ind og vælge, om samtalen skal optages, når de sidder og snakker med kunden. Her vil det være med fra de starter med at optage.

4. Hvis du vælger "Ved tilladelse", kan phoneren under samtalen vælge at optage ved at vælge denne knap:

Når phoneren er igennem til kunden og har fået tilladelse fra kunden til at optage samtalen, kan den slåes til, og optagelsen vil blive tilgængelig.