Hvordan flytter jeg en brugers genopkald?

er kan blive brug for at flytte en brugers genopkald fra en bruger til en anden eller lægge opkaldene ud som fælles genopkald. For at gøre dette, så skal du gøre følgende:

1. Vælg "Emner" efterfulgt af "Filtervisninger" i menuen i venstre side.

2. Opret et nyt filter på grå knap øverst højre hjørne eller genbrug et gammelt filter, som du tilgår vi at trykke på navnet på det eksisterende filter.

3. Nu vælger du filtre du "Filtre":

4. Vælg kampagnefilter og efterfølgende, hvilken kampagne (eller vilkårlig kampagne) du ønsker at finde det på. Vælg hvilken phoner, der skal have sine genopkald rykket, samt at status er genopkald (I nedenstående eksempel finder vi alle Kasper Kjærs genopkald). Vælg "Opret filter" nederst:

5. Vælg "Vis/skjul data":

6. Her skal du sikre, du vælger at tage data fra alle puljer. Vælg hernæst "Gem indstillinger":

7. Under "Emner" vil du nu kunne finde alle genopkald af din phoner på alle kampagner:

Her kan du se at Status er "Genopkald" og emnerne er senest kontaktet af "Kasper.kjær@adversus.dk" som er den tilhørende mail til Kasper Kjær.

8. Vælg "Handlinger" efterfulgt af "Tilpas/flyt emner":

8.1. Hvis du ønsker at flytte genopkald til en anden phoner vælger du at ændre "Senest kontaktet af" til den phoner, de skal rykkes til. I nedenstående tilfælde vil Kasper Kjærs genopkald blive til Lars Møllers genopkald:

8.2 Hvis du ønsker at flytte alle phonerens genopkald ud som fælles genopkald, så skal du ændre status på emnet til "Fælles genopkald".

8. Vælg "Udfør handling", og emnerne vil nu være opdateret.