Hvordan opsætter man salgsmodulet?

I Adversus har du mulighed for at indsætte produkter på kampagner samt styre dine salg via salgsmodulet. For at sætte salgsmodulet op, skal du først have oprettet et eller flere produkter. Det gør du på følgende måde:

1. Vælg "Indstillinger" og efterfølgende "Produkter" i menuen i venstre side.

2. Her kan du til venstre oprette nye produkter ved at indtaste "Navn", "Beskrivelse" samt "Pris". Du kan også indsætte enhed, minimum og maksimum på. Efterfølgende vælger du "+ Opret produkt" på den grønne knap:

Når du har oprettet dine produkter, kan du tilføje dem under kampagneindstillinger på den givne kampagne.

3. Du skal efterfølgende ind i dine kampagneindstillinger for at tilføje et eller flere produkter til din kampagne. Det gør du ved at vælge "Indstillinger" og efterfølgende "Kampagner" i menuen i venstre side.

4. Herefter vælger du "rediger" på den lille blyant til højre for din kampagne:

5. Under kampagneindstillinger vælger du salg:

6. Når du har tilføjet dine produkter, kan du vælge "Vis altid i dialer". Hvis denne er vinget af, så er feltet altid synligt. Ellers er det kun synligt ved "Succes".

7. Når du har valgt et produktet på kampagnen vil du være tilføjet. Inde i dialeren kan phonerne nu vælger produkter samt sætte kvantitet på:

Når du som phoner anvender produkter, så skal det anvendes præcis som normale resultatdatafelter, hvor du gemmer emner med en status, alt efter hvad status emnet har fået ("Genopkald", "Succes" osv.)