Hvordan virker salgsmodulet?

I Adversus har du, hvis du er administrator, mulighed for at se de salg, dine phonerne har lavet.
Salgsmodulet er bygget op på samme måde som bookingoversigten, hvor du søger via filtre.
For at tilgå modulet "Salg" skal du gå til "Statistik & rapporter" og efterfølgende "Salg" i menuen i venstre side.

Du kan selv vælge hvilke salgsdata, du ønsker i din visning. Hvis du ikke vælger noget, viser den alt data:

Ligeledes kan du vælge hvilke emnedata, du ønsker i din visning:

Du kan samtidigt bruge filtre, hvis du skal specificere de salg, du ønsker at vise. Hvis du eksempelvis skal finde alle salg på en bestemt bruger, vælges følgende:

Det kunne også være, det skal være med en bestemt status:

Når du valgt den data, du vil søge på, vil du kunne se de salg, der opfylder dine kriterier. Under salgsoversigten findes der 5 salgsstatusser:

• Afvist

"Afvist" er salg, som kunden har afvist eller fortrudt.

• Annulleret

"Annulleret" er salg, som salgslederen eller en ekstern salgsbruger annullerer, hvis salget ikke lever op til de givne krav, eller hvis emnet er blevet gemt med en emnestatus, som "ikke interesseret", "Ukvalificeret" eller "Ugyldig".
Hvis du ønsker at give adgang til salgsmodulet til en ekstern bruger, så kan følgende artikel hjælpe:

• Igangværende

"Igangværende" er hvis der er oprettet et salg, som ikke er lukket - eksempelvis hvis det ligger som "VIP genopkald", "Privat genopkald" eller "Fælles genopkald".

• Succes

Hvis et salg er oprettet på et emne, der har emnestatus "Succes", så vil det også have salgsstatus "Succes".

• Godkendt

Hvis en leder skal godkende et salg, for at se om det lever op til kravene, så skal de meldes som "Godkendt".

For at opdatere et salg, kan du gå ind via "Handlinger" og efterfølgende "Opdater salg" og give det en ny salgsstatus og efterfølgende vælge "Gem" på blå knap: