Hvordan opretter jeg en ekstern bruger til salgsoversigten?

Hvis du sælger produkter for en ekstern kunde, har du mulighed for at oprette kunden som ekstern bruger, så din kunde kan se de salg, der er lavet.

1. For at oprette en ekstern bruger, der kan se salgsoversigten, skal du gå til "Indstillinger" og efterfølgende "Brugere" i menuen i venstre side.

2. Vælg "+ Opret salgsadgang" på den grå knap i højre hjørne:

3. Indtast herefter oplysninger på din eksterne bruger og vælger "Gem bruger".

4. Nu kan den eksterne bruger logge ind og se jeres salg.