Hvordan fungerer Journeys?

Med Adversus Journeys kan du opsætte automation flows, så du har mulighed for styre dine emner mere effektivt ved hjælp af triggers og filtre.

Du definerer selv, hvad der skal ske med emnerne – fx om de skal ringes op, have sendt en mail eller sms, om de skal lægges på køl en periode eller tilføjes en bestemt kampagne.

1. For at tilgå Journeys, skal du gå til "Emner" og vælge "Journeys" i menuen i venstre side.

2. Første gang du skal bruge Adversus Journeys, skal du integrere Leads trigger. Det gør du ved at klikke her:

3. Når du vælger "Læs mere her" vil en boks komme frem, hvor du skal vælge "Opret integration for Leads":

4. Når du har gjort det, vælger du "Mine Journeys" i venstre side:

5. Nu kan du oprette en ny Journey under "Opret journeys":

6, Du er nu i gang med din journey. Først skal du vælge, hvilke(n) kampagne din journey tager udgangspunkt i (i nedenstående eksempel hedder den "Testkampagnen"), hvorefter du trykker "+" for at tilføje et trin:

7. Nu skal du opstille et filter og en trigger. Først vælger du det blå fordelings-ikon (her kan du navngive dit trin) og efterfølgende "Tilføj trin":

8. Nu skal du vælge et filter. Her definerer du først, hvilke emner du ønsker at lave en trigger på. Det gør du ved at vælge det gule filter-ikon:

Det kan være emner med bestemt status. I dette eksempel vælger vi dem med status "Ikke interesseret":

Det kan også være noget bestemt data i et givent felt, du filtrerer på, eksempelvis hvis du i feltet "Grund til ingen interesse" har angivet "For dyrt":

9. Når du har opstillet filteret, skal du vælge hvilken handling, der skal ske på baggrund af din filtrering. Det gør du ved at vælge "Tilføj trin" og efterfølgende vælge det røde handlings-ikon:

10. Nu skal du vælge hvilken handling, der skal ske med dine emner. Det kan være, at dine "Ikke interesserede emner" skal tilføjes til en kampagne med opkald om tre måneder. I så fald ser det således ud:

Der findes utallige muligheder for, hvordan du kan sætte dine flows op, for du vælger selv, hvilken status du vil bruge som trigger og hvilke filtre, du vil bruge til at segmentere ud fra.

11. Når du er færdig med at opsætte filtre og triggers, aktiverer du dem ved at klikke på knappen "Aktiver" oppe i højre hjørne.

De opsatte triggers påvirker kun emner fremadrettet og vil ikke påvirke noget bagudrettet. Brug knappen "Gem kladde", hvis du ønsker at gemme dit flow men ikke aktivere med det samme.