Introduktion til Journey

I Journeys kan du oprette forskellige handlinger baseret på triggere, for at bruge dine leads på den mest optimale måde.

Ved at opsætte automation flows, har du mulighed for styre dine emner. Du definerer selv, hvad der skal ske med emnerne – fx om de skal ringes op, have sendt en mail eller sms, om de skal lægges på køl en periode eller tilføjes en bestemt kampagne.

Mange callcentre bruger kun deres leads én gang, men nogle gange kan det være fordelagtigt at bruge dem flere gange. For eksempel kan du ringe ikke-interesserede kunder op igen, hvis der f.eks. dukker et tilbud op, der matcher dem eller blot forsøge igen efter et par måneder.

Simpelt fortalt oprettes en Journeys i Adversus på denne måde:

• 1. Vælg hvilke(n) kampagne(r), der skal laves en Journey på
  • 2. Vælg de triggere / filtre, som Journeyen reagerer på
  • 3. Vælg de handlinger, der skal udføres, baseret på triggers / filtre

Der findes dog uendeligt med muligheder. I hele denne artikel viser vi forskellige eksempler på, hvordan du bruger Journeys.

Eksempel 1: Genbrug af "Ikke interesseret" leads efter 3 måneder

Eksempel 2: Genbrug emner som var "ikke interesseret" med en specifik grund til "hvorfor de var ikke interesseret" efter tre måned.

Eksempel 3: Tilføj emner med "Maks opkaldsforsøg" til en ny kampagne

Eksempel 4: Lave specifikke salgskampagner for dine phonere, baseret på en fælles kampagne.

Eksempel 5 Send en Email eller SMS første gang man har ringet til et emne som ikke tog telefonen

Eksempel 6 Luk emner med en specifik status når emnet er udløbet og har en specifik status

Eksempel 7 Fremskynd emner som åbner en mail første gang

Eksempel 8: Opdater planlagt kontakttidspunkt baseret på en mail bliver åbnet første gang.

Eksempel 9 Send mail ud til kunden 2 timer før planlagt genopkaldstidspunkt

Eksempel 10: Tilføj aflyste møder til en ny kampagne