Hvordan opretter jeg en bruger?

For at oprette en eller flere brugere, dvs. både phonere, ledere og mødekonsulenter, skal du gøre følgende:

1. Vælg "Indstillinger" og efterfølgende "Brugere".

2. Du har nu mulighed for at oprette to typer af brugere; 1) de interne brugere, som er phonere, supervisorer, ledere, og  2) mødekonsulenter, som er brugere, der skal holde møder med kunden, som fx en forsikringssælger, der afholder møder, som en intern brugere har booket.

Oprettelse af intern bruger:
For at oprette en intern bruger, skal du vælge "Opret bruger":

I det efterfølgende billede, som ses til højre, skal oplysningerne indtastes. En "Normal bruger" er en phoner med få rettigheder, hvor en "Admin" har alle rettigheder i Adversus.

Oprettelse af mødekonsulent:

For at oprette en mødekonsulent, skal du vælge "Opret konsulent":

Efterfølgende indtaster du oplysninger på mødekonsulenten.

Hvis phoneren, der ringer ud, skal have mulighed for at lægge et møde ind i mødekonsulentens kalender, så kan følgende artikel bruges:
Mødebooking