Hvordan opretter jeg en bruger?

Det er muligt at oprette en eller flere brugere, dvs. både phonere, ledere og mødekonsulenter, skal du gøre følgende:

1. Vælg " Brugere" i venstre side i menuen.

2. Du har nu mulighed for at oprette tre typer af brugere:

• 1) Agenter som er phonere, supervisorer, ledere, og
  •  2) kalenderbrugere som er brugere, der skal holde møder med kunden, som fx en forsikringssælger, der afholder møder, som en intern brugere har booket.
  • 3) Administrator Er en bruger som har adgang til alt.

Oprettelse af Agenter:
For at oprette Agenter skal du vælge "Opret Agent" i højre hjørne:

I det efterfølgende billede, som ses til højre, skal oplysningerne indtastes. En "Normal bruger" er en phoner med få rettigheder, hvor en "Admin" har alle rettigheder i Adversus.

Oprettelse af kalenderbruger:

For at oprette en mødekonsulent, skal du vælge " Opret kalenderbrugere" oppe i højre hjørne.

Efterfølgende indtaster du oplysninger på mødekonsulenten.

Hvis phoneren, der ringer ud, skal have mulighed for at lægge et møde ind i mødekonsulentens kalender, så kan følgende artikel bruges:
Mødebooking