Hvordan integrerer jeg en kalender til mødebooking?

Det kan være en god idé at integrere mødekonsulenternes kalendere, så phonerne har mulighed for at se dem direkte i dialeren.

Hvis en intern bruger skal integrere en kalender:

1. Gå til "Indstillinger", vælg "Brugere" og hernæst "Mødekonsulenter (eksterne)" og rediger den mødekonsulent, som skal have kalenderen integreret:

2. Oppe i højre hjørne vælger du "Tilføj kalender":

3. Følgende billede vil vise sig:

4. Vælg hvilken kalender, der skal integreres og udfyld de efterspurgte oplysninger.

Hvis en mødekonsulent skal integrere en kalender:
Mødekonsulenten har også mulighed for at knytte sin kalender til Mødebooking. Dette kan gøres på følgende måde:

1. Konsulenten logger ind på Adversus med sin mail samt det kodeord, der er blevet oprettet.

2. Vælg "Indstillinger" og efterfølgende "Tilføj kalender+":

3. Vælg hvilken kalender, der skal integreres og udfyld de efterspurgte oplysninger.