Hvordan opretter jeg en kampagne?

Vælg "Indstillinger" og Kampagner i menuen i venstre side og efterfølgende “Opret kampagne” øverst i højre hjørne.

Indstillinger

2. Vælg hernæst indstillinger for kampagnen.

Navn

Kampagnen skal have et navn, så er det muligt for dig at kende de forskellige kampagner fra hinanden.

• Vis i dialeroversigt

Hvis du midlertidigt ikke ønsker, at phonerne kan se kampagnen og ringe ud, så kan du her skjule den.

Phone:

• Dialermetode

Du kan vælge mellem tre måder at ringe på:

I den manuelle dialer skal phoneren selv trykke ring op og lægge på. Denne metode er effektiv, hvis phoneren skal have tid til at sætte sig ind i kunden, inden kunden skal kontaktes.

I den progressive dialer ringer systemet selv op, og phoneren skal dermed bare sidde klar.

Predictive dialer ringer flere emner op af gangen. Læs om Predictive dialer her.

• Landekode

Hvis du ringer til udlandet, og dine emner ikke har landekode på deres telefonnummer, så kan du tilføje det her.

• Udgående nummer

Her vælger du hvilket nummer i ønsker at ringe ud fra.

Inbound:

Nummer for indgående opkald

Det vil være det nummer, som emnet skal ringe tilbage til, for at det ryger ind på kampagnen i Adversus. Som standard kan du udelukkende vælge Adversus numre. Hvis du har brug for et nyt nummer, så skal du vælge "Bestil nyt nummer" på den grå knap.

• Nummer for viderestilling:

Hvis der ikke sidder en phoner på kampagnen og ringer, så kan man viderestille indgående opkald til et andet nummer, som kan vælges her.

• Max ventetid:

Her kan der indstilles hvor mange sekunder en kunde må være i kø, inden de bliver viderestillet til "Nummer for viderestilling".

Optag samtaler:
Hvis du ønsker at optage samtaler så kan det indstilles her. Følgende indstillinger kan vælges
- Altid
- Aldrig
- Ved tilladelse optag fra start - Her skal phonerne manuelt gå ind og vælge, om samtalen skal optages, når de sidder og snakker med kunden. Her vil det være med fra start.
- Ved tilladelse start slukket - Her skal phonerne manuelt gå ind og vælge, om samtalen skal optages, når de sidder og snakker med kunden. Her vil det være med fra de starter med at optage.

• Optagelser gemmes i:

Her kan du indstille hvor længe optagelserne skal gemmes.

• Mix af samtale:

Hvis du ikke ønsker at optage kunden, men kun agenten, så kan det indstilles her.

• Upload velkomstbeskeder:

Hvis du ønsker at give en velkomstbesked, når et emne ringer tilbage, så kan det vælges her. Det kan vælges både som ventemusik indtil en phoner på kampagnen er klar til at snakke, men også hvis der ikke sidder en phoner aktiv på kampagnen.

Optagelser :

• Optag samtaler

Hvis du ønsker at optage samtaler så kan det indstilles her. Følgende indstillinger kan vælges
    - Altid
    - Aldrig
    - Ved tilladelse optag fra start - Her skal phonerne manuelt gå ind og vælge, om samtalen skal optages, når de sidder og snakker med kunden. Her vil det være med fra start.
    - Ved tilladelse start slukket - Her skal phonerne manuelt gå ind og vælge, om samtalen skal optages, når de sidder og snakker med kunden. Her vil det være med fra de starter med at optage.

• Gem samtaler

Her kan du vælge hvor længe samtalerne bliver gemt.

• Mix af samtale

Her vælger du om det både er phoneren og kunden eller kun kunden der skal optages.

• Phoner kan lytte til optaget samtale

Her du du vælge om phonere kan lytte til tidligere optagelser på emner.

Opkald:

• Standard genopkaldstype

Vælg om genopkald som standard er private eller fælles.

• Genopkald maks dage i fremtiden

Definerer hvor mange dage ud i fremtiden man kan lægge et genopkald.

• Timer mellem aut. genopkald

Hvis en kunde ikke tager telefonen, bestemmer denne funktion, hvornår kunden kan ringes op igen. Vi anbefaler 25-26 timer, da erfaring viser, at nogle tidspunkter generelt er bedre for nogle kunder en andre.

• Opkaldsforsøg - normal

Her kan du vælge, hvor mange gange du vil give et emne status "Telefonsvarer", inden det ikke længere skal dukke på i kampagnen.

• Opkaldsforsøg - redial

Vælg her, hvor mange gange du vil give et emne status "Genopkald", inden det ikke længere skal dukke op i kampagnen.

• Ved maks opkaldsforsøg

Her kan du vælge om emner der når maks antal opkaldsforsøg skal lukkes med bestemt status.

• Kontaktforsøg - Ugyldigt nummer

Her kan du vælge hvor mange gange i tillader at ringe til numre som er ugyldige.

• Ved maks ugyldige kontaktforsøg

Leads:

• Standard emnepulje

Definerer hvilken pulje nye emner oprettes i. Dette gælder ved ukendte inbound leads, manuelt oprettede emner.

• Private genopkald udløber

Hvis man har lavet en aftale med et emne om genopkald, men phoneren ikke ringer på det aftalte tidspunkt, ryger den automatik videre til en anden phoner efter X antal minutter, hvis du vælger "Ja". Hvis du vælger "Nej", vil det altid være samme phoner, som kontakter emnet.

• Emner udløber

Hvis du ønsker at emner skal lukkes efter X antal dage, så kan det defineres her. Dette er oftest brugt hvis man eksempelvis kun må ringe til emner i 7 dage.

• Tidszone

Definerer hvilken tidszone kampagnen arbejder i.

Synlighed og rettigheder:

• Projekter

Hvis du vil summere kampagner sammen til din rapportering kan du vælge det her. Du kan læse yderligere her.

• Team rettigheder

Du kan inddele dine phonere i teams, så det kun vil være de phonere, der et tilknyttet det pågældende team, som kan ringe på kampagnen. Læs mere om teams her: Teams

Når disse ting er indstillet vælger du “Gem indstillinger”. Du kan altid vende tilbage og ændre indstillingerne, hvis du ønsker.

Emnestamdata:

3. Hernæst skal du bestemme, hvilke informationer phonerne skal se, imens de ringer ud. Samtidigt vælger du, om phonerne skal have mulighed for at redigere i data.

Resultatdata

4. Udover emnestamdata kan du vælge, hvilke data emnet skal beriges med. Det kan fx være hvilket produkt, kunden har købt eller en kalender til mødebooking.

Du kan oprette et nyt felt, vælger hvilket spørgsmål, du ønsker at stille, om det skal være et normalt tekstfelt, en dropdown, en stor tekst eller bookingkalender
Til sidst skal du vælge, om feltet altid skal vises, eller kun ud fra en bestemt status.  Efterfølgende vælger du "Tilføj felt".

Du kan finde yderligere hjælp her: Resultatdatafelter

Mødebooking

Hvis du laver mødebooking kan du under "Mødebooking" vælge hvilke informationer der skal ind i kalendere.
(Bookingkalender virker udelukkende, hvis du har en kalender integreret. Få hjælp her: Gør kalenderen klar til mødebooking

Du har mulighed for at anvende de merge-tags der ligger på kampagnen:

Ovenstående kunne være et eksempel på hvordan det kunne se ud.

Salg

Hvis du arbejder med direkte salg kan du igennem Adversus oprette produkter samt tilføje dem til kunderne.

Såfremt du har oprettet produkter, kan du her tilføje produkterne du kan sælge på denne kampagne.
Hvis du er interesseret i at opsætte salgsmodulet kan du bruge følgende guide: Hvordan opsætter man salgsmodulet?