Hvordan opretter jeg en kampagne?

1. Vælg "Indstillinger" og Kampagner i menuen i venstre side og efterfølgende “Opret kampagne” øverst i højre hjørne.

Indstillinger

2. Vælg hernæst indstillinger for kampagnen.

• Navn

Kampagnen skal have et navn, så er det muligt for dig at kende de forskellige kampagner fra hinanden.

• Vis i dialeroversigt

Hvis du midlertidigt ikke ønsker, at phonerne kan se kampagnen og ringe ud, så kan du her skjule den.

• Dialermetode

Du kan vælge mellem tre måder at ringe på:

I den manuelle dialer skal phoneren selv trykke ring op og lægge på. Denne metode er effektiv, hvis phoneren skal have tid til at sætte sig ind i kunden, inden kunden skal kontaktes.

I den progressive dialer ringer systemet selv op, og phoneren skal dermed bare sidde klar.

Predictive dialer ringer flere emner op af gangen. Læs om Predictive dialer her.

• Aktiver ny dialer skal være slået til.
  • Landekode

Hvis du ringer til udlandet, og dine emner ikke har landekode på deres telefonnummer, så kan du tilføje det her.

• Udgående nummer

Her skal du vælge hvilket nummer, der vises på kundens display, når du ringer på kampagnen. Hvis jeres nummer ikke er listet, så kontakt Adversus Support.

• Aktiver inbound

Hvis du ønsker inbound skal det vinges til. Du kan læse yderligere her

• Standard genopkaldstype

Vælg om genopkald som standard er private eller fælles.

• Genopkald maks dage i fremtiden

Definerer hvor mange dage ud i fremtiden man kan lægge et genopkald.

• Timer mellem aut. genopkald

Hvis en kunde ikke tager telefonen, bestemmer denne funktion, hvornår kunden kan ringes op igen. Vi anbefaler 25-26 timer, da erfaring viser, at nogle tidspunkter generelt er bedre for nogle kunder en andre.

• Opkaldsforsøg - normal

Her kan du vælge, hvor mange gange du vil give et emne status "Telefonsvarer", inden det ikke længere skal dukke på i kampagnen.

• Opkaldsforsøg - redial

Vælg her, hvor mange gange du vil give et emne status "Genopkald", inden det ikke længere skal dukke op i kampagnen.

• Ved maks opkaldsforsøg

Her kan du vælge om emner der når maks antal opkaldsforsøg skal lukkes med bestemt status.

• Kontaktforsøg - Ugyldigt nummer

Her kan du vælge hvor mange gange i tillader at ringe til numre som er ugyldige.

• Ved maks ugyldige kontaktforsøg

Her kan du vælge om emner der når maks antal ugyldige kontaktforsøg skal lukkes med bestemt status.

• Optag samtaler

Vælg her, om samtalerne skal optages eller ej. Vi lagrer som standart optagelser i tre måneder.

• Phoner kan lytte til optaget samtale

Her du du vælge om phonere kan lytte til tidligere optagelser på emner.

• Private genopkald udløber

Hvis man har lavet en aftale med et emne om genopkald, men phoneren ikke ringer på det aftalte tidspunkt, ryger den automatik videre til en anden phoner efter X antal minutter, hvis du vælger "Ja". Hvis du vælger "Nej", vil det altid være samme phoner, som kontakter emnet.

• Emner udløber

Hvis du ønsker at emner skal lukkes efter X antal dage, så kan det defineres her. Dette er oftest brugt hvis man eksempelvis kun må ringe til emner i 7 dage.

• Projekter

Hvis du vil summere kampagner sammen til din rapportering kan du vælge det her. Du kan læse yderligere her.

• Team rettigheder

Du kan inddele dine phonere i teams, så det kun vil være de phonere, der et tilknyttet det pågældende team, som kan ringe på kampagnen. Læs mere om teams her: Teams

Når disse ting er indstillet vælger du “Gem indstillinger”. Du kan altid vende tilbage og ændre indstillingerne, hvis du ønsker.

Emnestamdata

3. Hernæst skal du bestemme, hvilke informationer phonerne skal se, imens de ringer ud. Samtidigt vælger du, om phonerne skal have mulighed for at redigere i data.

Resultatdata
4. Udover emnestamdata kan du vælge, hvilke data emnet skal beriges med. Det kan fx være hvilket produkt, kunden har købt eller en kalender til mødebooking.

Du kan oprette et nyt felt, vælger hvilket spørgsmål, du ønsker at stille, om det skal være et normalt tekstfelt, en dropdown, en stor tekst eller bookingkalender
Til sidst skal du vælge, om feltet altid skal vises, eller kun ud fra en bestemt status.  Efterfølgende vælger du "Tilføj felt".

Du kan finde yderligere hjælp her: Resultatdatafelter

Mødebooking
Hvis du laver mødebooking kan du under "Mødebooking" vælge hvilke informationer der skal ind i kalendere.
(Bookingkalender virker udelukkende, hvis du har en kalender integreret. Få hjælp her: Gør kalenderen klar til mødebooking

Du har mulighed for at anvende de merge-tags der ligger på kampagnen:

Ovenstående kunne være et eksempel på hvordan det kunne se ud.

Salg
Hvis du arbejder med direkte salg kan du igennem Adversus oprette produkter samt tilføje dem til kunderne.

Såfremt du har oprettet produkter, kan du her tilføje produkterne du kan sælge på denne kampagne.
Hvis du er interesseret i at opsætte salgsmodulet kan du bruge følgende guide: Hvordan opsætter man salgsmodulet?