Hvordan lytter jeg til et opkald live?

I denne artikel gennemgår vi hvordan du Live lytte på din agenter

Du har mulighed for at lytte live til dine phonere, imens de ringer ud. Det gør det muligt at give hurtig feedback på samtalen mellem phoneren og emnet.

Guide til at aktivere denne funktion

1. Vælg "Insights" i menuen til venstre. Vælg "Live".

2. Vælg højttaler-ikonet til for medarbejderen, du ønsker at lytte til:

3. Du lytter nu til det aktive opkald.

4. Hvis du ønsker, så kan du klikke på det lille grå ikon, og på den må tale til phoneren, uden kunden kan høre dig.

Vil du have mulighed for at kommunikere direkte med dine phoner, mens du lytter, så klik her