Hvordan finder jeg de sidste 10 emner jeg har kontaktet?

Inde i dialeren er det muligt at finde de sidste 10 emner, du har ringet til. Dette kan være anvendeligt, hvis du eksempelvis har glemt at notere noget eller sat forkert status. Du kan finde frem til de sidste emner, du har været i kontakt med på følgende måder:

Du vil i kontaktloggen kunne trykke på følgende ikon og se de sidste 10 du har kontaktet:

Alternativt, så er det muligt at finde igennem filtervisning på følgende måde:

1. Vælg "Emner", efterfølgende "Filtervisning" og opret en ny som du går ind på ved at trykke på navnet.

2. Tryk på "filterikonet":

3. Vælg "Kampagnefilter" samt hvilken kampagne, phoner og senest kontakttidspunkt og efterfølgende "Opret filter":

4. Gå til øjet i højre side (ved siden filterikon brugt i skridt):

5. Vælg hvilke data du visuelt ønsker og efterfølgende "Gem indstillinger" (Det anbefales at tage "Kontakt link" så du efterfølgende kan komme ind på emnet):

6. Du kan nu se visningen på ikonet i højre side: