Hvordan finder jeg succeser?

1. Gå til "Emner" i venstre side og vælg "Filtervisning".

2. Opret en filtervisning ved at trykke "+ Opret filtervisning" øverst på grå knap og giv den et passende navn.

3. Gå ind på den ved at trykke på navnet.

4.Tryk på "Filtre":

5. Vælg følgende indstillinger på den kampagne du ønsker at vise succeser fra:

Hvis du ønsker et tidspunkt, så kan du tilføje det i punktet "Senest kontaktet" og hvis det er succeser fra en bestemt bruger vælger du brugeren under "Senest kontaktet af".

Du kan nu vælge "Opret filter".

6. Vælg "Vis/skjul data":

7. Vælg det data du ønsker samt hvilken emnepulje data skal trækkes fra og efterfølgende "Gem indstillinger":

8. Efterfølgende kan vælge "Emner" og se de succeser der er: