Hvordan laver jeg et datafilter?

Du kan filtrere på alle slags data der er i systemet. Det du filtrerer på er emnestamdata og resultatdata:

1. Vælg "Emner" i menuen i venstre side, efterfølgende "Filtervisning" og til sidst "+ Opret visning" på grå knap øverst højre hjørne:

2.Giv filtervisningen et passende navn og tryk ind på den ved at trykke på navnet.

3. Tryk på "Filtre":

4. Vælg hvilken kolonne du ønske at filtrere ud fra ("Fornavn" i nedstående tilfælde) operator ("Er præcis" i nedenstående tilfælde) samt hvilke værdier vi skal filtrere på (I nedenstående tilfælde Rasmus, Jonas og Mads).

Her fortæller du systemet at du gerne vil finde alle dem med fornavnet Rasmus, Jonas eller Mads. For at kassen bliver blå, så skal du trykke ENTER når værdierne er skrevet.

5. Vælg "Vis/skjul data":

6. Vælg den data du ønsker at have med i din oversigt og "Gem indstillinger":

6. Du kan nu gå til listeoversigten, og se alle der har fornavnet Rasmus, Jonas eller Mads:

Du vil kunne lave datafilter på brancher, postnumre, telefonnumre osv. videre.