Hvordan laver jeg et kampagnefilter?

I Adversus er det muligt at filtrere emner ud fra deres i kampagnedata. Dette er anvendeligt hvis du ønsker at filtrere på status, seneste kontakttidspunkter, senest kontaktet af etc.

I denne guide vil jeg gennemgå alle de forskellige komponenter der er i kampagnefilteret.

1. For at komme til kampagnefilteret skal du vælge"Emner" i menuen i venstre side, efterfølgende "Filtervisning" og til sidst "+ Opret visning" på grå knap øverst:

2. Giv visningen et passende navn og vælg "Gem":

3. Gå ind på filteret ved at trykke på navnet på filtervisningen.

4. Efterfølgende vælger du filterikonet i højre side:

5. Her vælger du "Kampagnefilter" og "Ekstra indstillinger":

Øverst skal du vælge én eller alle kampagner hvor der ovenstående står "Vælg kampagne".
Ingen af indstillingerne i "Ekstra indstillinger" er påkrævet, men hjælper til at specificere det du ønsker at finde. Når du har valgt dine indstillinger vælger du "Opret filter".

6. Vælg øjet i højre side:

7. Vælg det data du ønsker, samt hvilken emnepulje data skal trækkes fra. Efterfølgende kan du vælge "Gem indstillinger":

8. Efterfølgende kan trykke vælge listevisningen og se de data der matcher dine kriterier: