Hvordan laver jeg et kampagnefilter?

I Adversus er det muligt at filtrere emner ud fra deres i kampagnedata. Dette er anvendeligt hvis du ønsker at filtrere på status, seneste kontakttidspunkter, senest kontaktet af etc.

I denne guide vil jeg gennemgå alle de forskellige komponenter der er i kampagnefilteret

1. For at komme til kampagnefilteret skal du vælge"Emner" i menuen i venstre side, efterfølgende "Filtervisning" og til sidst "+ Opret visning" på grå knap øverst:

2. Giv visningen et passende navn og vælg "Gem":

3. Gå ind på filteret ved at trykke på navnet på filtervisningen.

4. Efterfølgende vælger du filterikonet i højre side:

5. Her vælger du "Kampagnefilter" og "Ekstra indstillinger":

Øverst skal du vælge én eller alle kampagner hvor der ovenstående står "Alle kampagner".
Ingen af indstillingerne i "Ekstra indstillinger" er påkrævet, men hjælper til at specificere det du ønsker at finde. Når du har valgt dine indstillinger vælger du "Opret filter".

Indstillingerne du kan vælge er:

• Senest kontaktet af: Hvilken bruger der senest kontaktede emnerne du vil finde
  • Status er/Status er ikke: Her kan du vælge hvilken status emner skal eller ikke skal have
  • Senest kontaktet: Her kan du vælge hvornår emnerne senest er kontaktet
  • Planlagt genopkalds tidspunkt: Hvis emner har et planlagt genopkald, så kan du filtrere emnerne ud fra det her
  • Kontaktforsøg: Bestemt antal eller flere/færre kontaktforsøg emnerne har
  • Tildelt bruger: Hvis du har tildelt emnerne til en bruger, så kan du filtrere det herfra
  • Tidspunkt for indlæsning: Her kan du filtere ud fra hvornår emnerne er indlæst på kampagnen

Vælg vis/skjul data:

• Vælg det data du ønsker, samt hvilken emnepulje data skal trækkes fra. Efterfølgende kan du vælge "Gem indstillinger":
  • Efterfølgende kan trykke vælge listevisningen og se de data der matcher dine kriterier:

Læs også den fulde guide til filtervisninger her