Introduktion til Adversus

Først og fremmest velkommen til Adversus! Adversus hjælper virksomheder i telemarketingsverdenen med at øge deres salg, omsætning og generel performance.

Dette er en guide til, hvordan du sætter Adversus op og bliver klar til at foretage dit første opkald. Der er her en Youtube video, der guider dig til hurtigst muligt at komme i gang. Derudover har vi en mere fyldestgørende skriftlig beskrivelse længere nede:

I venstre side af dit skærmbillede, finder du menuen, hvor du skal foretage opsætningen.

Før du kan ringe ud, skal du igennem de følgende tre steps:

1. Indlæs/opret emner

Få hjælp til at indlæse emner her.

2. Opret kampagne
Få hjælp til kampagner her.

2.1 Når kampagnen er oprettet, er det muligt at vælge nogle mere avancerede opsætninger, som du kan læse mere om her:

Manuscript.
Email/sms skabelon.
Sms påmindelser.
KPI
Iframe.

Du kan også vælge "Mere" til højre, her vil du kunne klone samt slette din kampagne.

3. Tilføje emner til kampagnen

Du kan tilføje emner her.

Når disse tre skridt er gennemgået, er du klar til at foretage dit første opkald via Adversus.

Følgende punkter er en gennemgang af nogle af de andre features, du finder i Adversus:

4. Dialerbilledet
Du ringer ud via "Dialer", som du finder i menuen i venstre side. Du kan ringe på en eller flere kampagner samtidigt, men hvis du er igang med at starte Adversus op, så vil der kun være én kampagne. Tryk på kampagnens navn, og du vil komme ind i dialeren. (Dialeren er i de følgende billeder delt op i to for syns skyld).

4. Genopkald
I "Genopkald" kan phoneren få et overblik over de private genopkald, han/hun har. Der vil være tidspunkt for hvornår kunden skal ringes til, hvad kundens navn er, hvilken kampagne det er på, samt mulighed for at trykke ind på emnet.

5. Statistik & rapporter
5.1 I menupunktet rapportering kan du finde diverse KPI'er, som kan bruges til statistik. Du kan få hjælp her: Rapportering
5.2 "Salg" hvis du har tilføjet produkter og bruger salgsmodulet, så vil du her kunne se salgs der er oprettet. Hvis du ønsker at opsætte salgsmodulet, så kan du lære mere her: Salgsmodulet
5.3 "Live" er det muligt at se hvad phonerne har lavet de sidste par timer samt live lytte.
5.4 "Brugereffektiviteten" er et visuelt overblik over medarbejdernes login på daglig basis. Her har du også mulighed for at live lytte til phonernes samtale uden de ved man lytter med.
5.5 I "E-mailaktivitet" er det muligt at se seneste 7 dages emailaktivitet og om mails er sendt, modtaget og åbnet.

6. Emner
Emner er delt op i fem:

6.1 "Filtervisninger" er stedet, hvor man kan finde specifikke leads på eksempelvis alle successer, alle uden telefonnummer, alle i bestemte postnumre mm. Du har mulighed for at filtrere dine data på to forskellige måder:

Datafilteret kan bruges til at sortere på ting som navn, postnummer, telefonnummer mm. Det er altså emnestamdata samt resultatdata, man filtrerer på her. Læs mere om datafiltrering her:

Datafelter.

Kampagnefilteret kan bruges til at filtrere på ting som status, seneste kontakttidspunkter, seneste kontaktperson mm. Det er altså kampagnedata, du filterer ud fra.

Kampagnefilter.

6.2 "Emnepuljer" er blevet præsenteret da der i punkt 1 blev indlæst emner. Emnepuljerne er der alle emnerne ligger inde, så i princippet hele ryggraden af Adversus.
Derudover kan du i øverst højre hjørne søge på emner i kampagner.

6.3 I Journeys kan du lave "rejser" for dine emner. Du kan lave forskellige triggers, så hvis der sker noget bestemt med et emne, så skal der ske noget med det.

6.4 "Dublettjek", dette kan du få hjælp til her: Fjern dubletter

6.5 "Opret manuelt" kan du få hjælp til her: Opret manuelt emne

7.   Bookingoversigt
I dette menupunkt vil alle møder, der er booket ind i en kalender, være at finde. Det er kun muligt at se bookinger, såfremt man har integreret en kalender. Hvis du ønsker at anvende bookingoversigten kan du læse mere her: Gør dialeren klar til mødebooking

8. Opkaldssøgning
I opkaldssøgningen kan der søges på telefonnumre og den vej igennem finde samtaler.

9. Indstillinger

9.1 Kampagner (Er vist i punkt 2)

9.2 Brugere:
"Brugere" kan både være interne brugere, som eksempelvis phonere og ledere.
Samtidigt kan man oprette mødekonsulenter, som er personer, der kan afholde møder, der bliver booket igennem Adversus. Hvis der ønskes at booke møder direkte igennem Adversus, så kan en kalender tilføjes her: Tilføj kalender

9.3 Rettigheder kan følgende ændres:
Rettighedgrupper.
Brugergrupper.
Projekter.
Datafelter.

9.4 Automatiske mails:
Her kan du finde en oversigt over de automatiske mails du sender, samt rediger og slette dem.

9.5 Inbound indstillinger:
Såfremt du har tilkøbt inbound modulet, så vil du her kunne se indgående kontaktlog samt overblik over hvilke brugere, der kan modtage indgående opkald på tværs af kampagner. Du kan læse mere om inbound her: Inbound

9.6 Produkter:
Hvis du arbejder med direkte salg, så kan du her opretter de produkter du sælger. Du kan læse mere her: Salgsmodulet

10. Hjælp

Under menupunktet Hjælp finder du en række guides og små videoer, der forklarer og viser, hvordan du bruger systemet, løser eventuelle problemer og i det hele taget hvordan du får mest muligt ud af at bruge Adversus.

Hvis du ønsker personlig hjælp til Adversus, så skriv i vores chat, som du finder i bunden i højre hjørne.

11. Idea hub
Vi får mange henvendelser fra vores kunder med ønsker til nye funktioner i Adversus. Alle disse idéer samler vi i Idea Hub, som er et brugerforum, hvor du som bruger har mulighed for også at komme med forslag til nye funktioner og stemme på andre kunders idéer. Vi bruger de indkommende forslag til at videreudvikle vores produkt, og dermed er du som bruger også med til at bestemme hvilke ting, der bliver udviklet.