Hvordan laver jeg SMS påmindelser ved mødebooking?

Hvis et møde er booket ind i en mødekonsulents kalender, så er det muligt at sende en sms til kunden som påmindelse til mødet. Dette vil højne afholdelsesprocenten.

Hvis du vil oprette en sms ordrebekræftelse skal du læse her

1. Gå til "Indstillinger" og "Kampagner" i menuen i venstre side tryk på "SMS påmindelse" ud fra den givne kampagne og efterfølgende "Opret sms-påmindelse+" på grå knap øverst.

2. Nu skal SMS'en laves. Det er muligt at bruge "merge-tags" som er vist med hæfteklammer. Eksempelvis vil tidspunktet være defineret med [tidspunkt]. Så tager systemet selv det tidspunkt, der er booket ind i kalenderen. Merge-tags kan findes til højre for selve vinduet hvor SMS'en udfyldes.

3. Et eksempel på en SMS påmindelse kan findes her:

4. SMS'en sendes automatisk til kunde på det valgte tidspunkt.