Hvordan laver jeg SMS påmindelser ved mødebooking?

Hvis et møde er booket ind i en mødekonsulents kalender, så er det muligt at sende en sms til kunden som påmindelse til mødet. Dette vil højne afholdelsesprocenten.

1. Gå til "Indstillinger" og "Kampagner" i menuen i venstre side tryk på "SMS påmindelse" ud fra den givne kampagne og efterfølgende "Opret sms-påmindelse+" på grå knap øverst.

2. Nu skal SMS'en laves. Det er muligt at bruge "merge-tags" som er vist med hæfteklammer. Eksempelvis vil tidspunktet være defineret med [tidspunkt]. Så tager systemet selv det tidspunkt, der er booket ind i kalenderen. Merge-tags kan findes til højre for selve vinduet hvor SMS'en udfyldes.

3. Et eksempel på en SMS påmindelse kan findes her:

4. SMS'en sendes automatisk til kunde på det valgte tidspunkt.