Hvorfor kan jeg ikke høre noget i Adversus?

1. Prøv først at skifte browser fra Chrome til Firefox eller omvendt.
2. Tjek om headsettet er sat til eventuelt via at gå på youtube og hør musik. Hvis der ikke er lyd, så er det fordi headsettet ikke er korrekt sat til eller slet ikke er sat til.

3. For at tjekke headsettets indstillinger og om det er sat til:

3.1 Mac
Gå til systemindstillinger og efterfølgende "Lyd"
Tjek at den er sat til at headsettet skal spille lyden (Som Jabra PRO 9470 er sat i dette eksemmpel).

For at tjekke om lyden bliver optaget, så kan du sige noget i mikrofonen og "Styrke på lyd ind" vil bevæge sig.

NB. På YouTube videoer skal kvaliteten sættes op.

3.2 Windows
I proceslinjen i bunden af skærmen helt til højre vil følgende ikoner findes:

Højreklik på lyd ikonet og åben "Afspilningsenheder" hvorefter følgende billede vil vise sig:

Sørg for at "Standartenheden" er dit headset og alt andet er deaktiveret. For at tjekke om der er lyd i headsettet skal du højreklikke på dit headset (I ovenstående eksempel Jabra PRO 9460) og trykke test. Hvis det er tilsluttet korrekt kommer der en lyd ud af dit headset.

Hvis der er lyd i afspilning skal du efterfølgende teste om dit headset kan optage lyd. I proceslinjen i bunden højre hjørne højreklik på lydikonet og tryk optagelsesenheder:

Her skal du igen sikre dig at dit headset er sat som standartenheden (I dette tilfælde Jabra PRO 9460) og alle andre er deaktiveret. For at tjekke om headsettet optager lyd, så kan du snakke ind i headsettet hvorefter det bliver registreret i de lysegrønne "barer" til højre for dit headset.

4. Hvis dette ikke løser udfordringer med lyden, så kan det være det er nettet der blokerer lyden. Prøv at gå på et andet netværk (eventuelt mobilt netværk for at tjekke dette).
Hvis det lykkedes på et mobilt netværk, så skyldes det oftest firewall i din router blokerer. Her skal der ind og åbnes porte i din router, det er der en guide til her:

5. Det kan samtidigt også være firewall på computeren, der går ind og blokerer lyden. Derfor skal du undersøge dine firewall på computeren og sikre disse ikke blokerer.

6. Sidste skridt er at prøve at genstarte computeren og prøve igen. Hvis dette ikke virker, så kontakt Adversus support.