Hvordan laver jeg brugergrupper?

I Adversus har du mulighed for at benchmarke grupper af brugere igennem rapporteringsmodulet.

For at oprette forskellige brugergrupper og tilføje dem til brugerne kan du bruge følgende guide:

1. Vælg "Indstillinger", "Rettigheder" efterfulgt af "Brugergrupper" og til sidst "Opret brugergruppe":

2. Giv brugergruppen et navn og vælg "Gem":

3. Vælg "Indstillinger" i menuen i venstre side og efterfølgende "Brugere" . Vælg rediger på den lille blyant ud for de brugere, der skal tilhøre brugergruppen:

4. Her vil du kunne tilføje brugergruppen til brugeren:

5. Du vil nu kunne anvende brugergruppen i rapporteringsmodulet.