Hvordan gør jeg dialeren klar til mødebooking?

I Adversus har man mulighed for at integrere kalendre, så mødebooking bliver mere effektivt og mere strømlinet.
I følgende guide vil jeg gennemgå de 3 ting, du skal gøre, for at dialeren bliver klar til mødebooking.

1. Opret en mødekonsulent og integrer en kalender:

1.1 Vælg "Indstillinger" efterfulgt af "Brugere" og "Mødekonsulenter (eksterne)".

1.2 Vælg "+ Opret konsulent" på grå knap øverst til højre:

1.3 Indsæt data på mødekonsulenten og derefter "Gem bruger".

1.4 Ud fra mødekonsulenten vælger du rediger på den lille blyant til højre for mødekonsulenten:

1.5 Oppe i højre hjørne kan du vælge "Tilføj kalender":

1.6 Efterfølgende vil følgende billede vise sig:

1.7. Du vælger hvilken kalender, der skal integreres og efterfølgende udfylder du oplysningerne.

Det er samtidigt også muligt for mødekonsulenten selv at integrere sin kalender. Dette kan gøre på følgende måde:

1.8 Mødekonsulenten logger ind på Adversus med mail samt kodeord, der er blevet oprettet.

1.9 Vælg "Indstillinger" og efterfølgende "Tilføj kalender":

1.9.1 Nu vælger du hvilken kalender, der skal integreres og efterfølgende udfylder mødekonsulenten sine oplysninger.

Nu er kalenderen integreret og du kan gå til næste skridt.

2. Rediger en kampagne og indsæt Event overskrift, beskrivelse, adresse samt mødekonsulenter:

2.1 Vælg "Indstillinger" efterfulgt af "Kampagner" i menuen i venstre side og rediger den kampagne, du ønsker at anvende til mødebooking.

Du har mulighed for at anvende de merge-tags der ligger på kampagnen:

Ovenstående kunne være et eksempel på hvordan det kunne se ud.

3. Indsæt en bookingkalender som et resultatdatafelt

3.1 Når Event overskrift, beskrivelse, adresse samt mødekonsulenter er udfyldt, kan du vælge "Resultatdatafelter":

3.2 Nu skal du oprette et resultatdatafelt som en bookingkalender, følgende kunne være en måde at gøre det på. Efterfølgende vælger du "Tilføj felt":

3.3 Dialeren er nu klar til mødebooking.