Hvorfor er lyden i Adversus dårlig?

Hvis du ringer ud, og kunderne fortæller dig, at lyden "skratter" så er der her en guide til hvordan udfordringen kan løses.

1 Wifi forbindelse
Oftest skyldes udfordringen, at du sidder på en wifi forbindelse. Vi anbefaler altid, at du sidder på en kablet forbindelse. Derudover skal du sikre, at wifi er slået fra på din computer, så den kun har kablet forbindelse.

2. Kontorfælleskab
Hvis du sidder i et kontorfællesskab, er der ofte stor forskel på hvor mange, der bruger netværket samtidig og dermed optager båndbredde. Derfor kan kvaliteten af lyden variere.

3. Firewalls
Nogle firewalls, både i windows eller igennem antivirus programmer (AVG, Mcafee etc.), kan blokere for lyden. Derfor anbefales det, at de fjernes, hvis du oplever dårlig lyd.

4. Browser
Chrome og Firefox kan drille, og det kan i nogle tilfælde afhjælpe at skrifte imellem dem.

5. Trådløse headsets
For at lyden går klart og tydeligt igennem, så anbefales det at køre kablede headsets. Sørg også for, at der ikke er en løs forbindelse i headsettet.