Hvordan opsætter jeg en SMS skabelon?

1. Gå til "Indstillinger" --> "Skabeloner for mail og sms"

2. Vælg "Opret SMS skabelon" øverst højre hjørne.

3. I toppen kan du vælge om SMS'en skal sendes automatisk eller (hvis ikke automatisk er valgt) manuelt.

Efterfølgende kan du vælge afsender og modtager. Når du bruger disse skabeloner så kan du bruge "Merge tags" du finder til højre. Merge tags kan hjælpe dig med at skræddersy din SMS baseret på de info du har om kunden og phoneren.

Eksempel kan det være du vil have at det er konsulenten et møde er booket til, som afsender.

Du kan også bruge merge tags i selve skabelonen, til at skrive "Hej" og automatisk kundens navn efterfølgende.

Hver opmærksom på merge tag på emnefelter og resultatfelter er forskellige baseret på netop dine felter.

4. Nu kan du gemme din skabelon.