Hvordan udskyder jeg et møde?

Du kan i Adversus udskyde bookede møder til et andet tidspunkt, for at gøre dette kan du bruge følgende guide:

1. Vælg "Warehouse" i menuen i venstre side og så vælger du Bookings. (Guide til Bookings tryk her)

2. Find det møde du ønsker at udskyde og tryk på det møde du vil udskyde.

Du skal blot trykke på en af de møder du ser kolonerne, så vil du blive mødt af en pop-up hvor du skal trykke gå til møde.

3. Ud fra "Mødestatus" skal du vælge "Udskudt" hvorefter en kalender vil komme frem. Her kan du vælge det nye tidspunkt og vælge "Opdater":

• Læs hvordan du aflyser et møde her
  • Læs hvordan melder et møde som afholdt her