Hvordan melder jeg et møde som afholdt?

Du kan i Adversus melde bookede møder som afholdt eventuelt med eller uden salg. For at gøre dette kan du bruge følgende guide:

1. Vælg "Warehouse" i menuen i venstre side og så vælger du Bookings. (Guide til Bookings Tryk her)

2. Find det møde, du ønsker at  aflyse, og vælg følgende ikon ud for emnet:

Du skal blot trykke på en af de møder du ser kolonerne, så vil du blive mødt af en pop-up hvor du skal trykke gå til møde.

3. Ud fra "Mødestatus" skal du vælge "Afholdt" hvorefter en dropdown "Med salg?" vil komme frem. Her kan du vælge, om mødet endte med eller uden salg og efterfølgende "Opdater":

• Læs hvordan du aflyser et møde her
  • Læs hvordan du udskyder et møde her